Derfor

Hold fokus! 

Gennem mine 14 år som leder har jeg set medarbejdere og kolleger kæmpe med at få enderne til at nå sammen.

Det typiske er småbørnsforældre, der kæmper med at få tid til at skabe gode rammer om deres familie samtidig med, at de skal passe et fuldtidsjob. Huset skal måske ombygges, og miniputterne skal afsted til familiegymnastik hver uge. Når der kommer gæster, skal der hjemmebag og lækre desserter på bordet. Kort sagt, er det mennesker, der har for meget om ørerne og et ønske om at gøre noget ved det.

Ingen kan nå det hele. Jeg hjælper med at holde fokus. Fokus på dét, der er betyder noget for dig, så du får tid til det vigtigste. 

Her kan du få små lifehacks, der på 5 minutter om dagen i en uge kan gøre en lille forskel. Eller du kan vælge at gå mere i dybden, og grundlæggende lære at tage de valg, som er mest vigtige for dig.

I 8 år sad jeg i byrådet i Ringkøbing-Skjern. Samtidig tog jeg en masteruddannelse i ledelse, og jeg arbejdede jeg 1½ times kørsel væk fra mit hjem og min familie. Det kræver, at man kan sortere noget fra, at man kan holde fokus, og at man stoler mere på sine egne værdier end på, hvad 'andre' mener. Nu hjælper jeg (især) småbørnsmødre med at kunne det samme.

Små lifehacks i din indbakke.
Tips og tricks til mere energi og overskud i din hverdag.